Echipa

Emanuela Maftei, studentă în anul al III-lea la Facultatea de Litere

Ema mi-e drag să mi se spună și sunt studentă a Facultății de Litere din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Am aflat de „Tineri către tineri” imediat după difuzarea primei emisiuni pe Radio Doxologia, în data de 19 februarie 2016. Mi-am exprimat dorința de a pune și eu umărul la o astfel de activitate, iar echipa, pe atunci alcătuită din doar câțiva membri, m-a primit călduroasă. La început am fost Secretar, însă cu timpul, „am trecut” și în studio unde am pregătit interviuri, știri, dezbateri ori „Știați că”. În prezent, mă puteți auzi la rubrica „Interviul Emisiunii”, alături de Mirela Ciobotaru.

Mirela Ciobotaru, studentă în anul al II-lea la Facultatea de Litere

Experiența mea la radio, de aproape un an și jumătate, a fost ca un portal către o lume nouă. Cel mai interesant lucru e că săptămânal cunoșteam alți oameni și pe zi ce trece simt cum devin mai bogată: în cunoștințe și prieteni. Mulțumesc întregii echipe „Tineri către tineri” pentru toate momentele de neuitat petrecute împreună.

„Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poți să vezi foarte departe”. Constantin Brâncuși

Diana Pătlăgică, studentă în anul al III-lea la Facultatea de Litere

Roxana Busuioc, masterandă în anul al II-lea la Facultatea de Drept

Pentru mine, „Tineri către tineri” înseamnă prietenie, în primul rând, emoție, cunoaștere, responsabilitate, mai apoi. Prin această emisiune am primit marea șansă de a împărtăși celor care ne ascultă valori precum: libertate, viață, adevăr, frumos. În același timp simt că este și un context potrivit de a-L mărturisi pe Dumnezeu.

Sabina Pintea, studentă în anul al II-lea la Facultatea de Jurnalism

Adelina Dolhascanu, studentă în anul al III-lea la Facultatea de Psihopedagogie

Emilian Donisanu, absolvent al Facultății de Teologie

Andreea Carp, studentă în anul al III-lea la  Facultatea de Litere, specializarea Engleză-Germană

Când ești copil, crezi cu tărie că toți din jurul tău trăiesc pentru a-ți sluji ție, dar când ești tânăr, începi să înțelegi că a venit rândul tău să te jertfești pentru ceilalți. Există o vorbă după care eu am început să îmi ghidez viața: Ceea ce faci pentru tine va pieri odată cu moartea ta, dar ceea ce faci pentru alții, rămâne în veșnicie.

Oana Maxim, studentă în anul al II-lea la Facultatea de Automatică și calculatoare

Mă numesc Oana. Sunt un om simplu, pasionat de muzică și de natură. Îmi place să trăiesc frumos, motiv pentru care sunt voluntar ATOR de aproape 7 ani. Iubesc să călătoresc, să descopăr locuri și oameni pe care să îi port în suflet și amintiri și mai presus de toate acestea iubesc neamul, tradițiile și credința în care m-am născut.

Andrei Grosu, absolvent al Facultății de Teologie

„Tineri către tineri” înseamnă echipă. Câțiva oameni care se străduiesc să se cunoască, să crească și să lucreze împreună. Cu fiecare prezentare, interviu, știre sau dezbatere încercăm să fim mai buni.

Tincu Justinian și sunt student la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Staniloae” din Iași și la Facultatea de Litere, la specializarea Filologie Clasică

Cu mine vă întâlniți atât la prezentările emisiunilor, cât și la știri. Sunt o persoană sociabilă, pasionată de istorie, de artă, muzică clasică, de citit, acestea moștenindu-le de la părinți. Mărturisesc că atunci când am fost selectat în echipa de Radio „Tineri către tineri”, mi s-a reconfirmat faptul că Dumnezeu are planul Său cu fiecare persoană și că poate să ne surprindă cu lucruri neprevăzute în momentele cele mai neașteptate. Mulțumesc echipei pentru încrederea acordată, dar și Dumneavoastră, pentru ca ne ascultați!

Nu suntem profesioniști, dar lucrăm cu profesioniști și ne străduim să învățăm cât mai multe de la ei.

Comments are closed.