În data de 19 februarie 2016, membrii ATOR Iași au lansat emisiunea radio „Tineri către tineri” adresată tinerilor cu vârsta între 19 și 25 de ani. Inițial, emisiunea a putut fi ascultată în fiecare vineri de la orele 20:00 la Radio Doxologia, iar începând cu data de 1 aprilie 2017 emisiunea „Tineri către tineri” putea fi ascultată și sâmbăta de la orele 14:00 pe Radio Trinitas. Începând cu 10 martie 2019, odată cu emisiunea specială dedicată părinților, emisiunea este difuzată duminica, de la ora 13:05, pe Radio Trinitas.

Tinerețea este o perioadă a căutărilor, a entuziasmului, a începuturilor, dar și o vârstă a nesiguranței și a greșelii. Fiind la început de drum, noi, tinerii, ne întrebăm adesea: încotro mergem? cum să ne menținem prieteniile? cum să facem față unui eșec? Ne punem problema formării unei familii și a unei cariere. Suntem preocupați să ne cunoaștem, să vedem lumea, să dobândim o credință puternică, să ne împlinim. Ce-ați zice să găsim răspunsuri împreună?

În programul fiecărei săptămâni intră rubrici de dezbatere, recomandări de carte și film, știri despre activitățile recente ale tinerilor din Iași și din alte filiale ATOR, interviuri, dar și multe surprize.

Emisiunea este realizată de tinerii din ATOR Iași în studioul de producție Radio Trinitas.